Turnkey Clinics ledes af:

Werner Raundrup Elhauge

Kreativ Projektleder

Bygherrerådgiver
Indretningsarkitekt
Designer & kunstner
SoMe samarbejdspartner
osv. osv.

Familiefar til 5 børn i alle aldre, og gift med Dorte og bor i skønne Nibe ved Limfjorden…
I haven render 2 kaniner frit rundt og nyder det grønne græs.

Derfor kan samarbejde være givtigt for os alle:

Nytænkning bringer os i mål

Jeg er kendt for at finde løsninger, hvor andre ser et stoplys. Jeg tør gå nye veje, når det er nødvendigt og jeg sikrer, at nye løsninger er både effektive og langtidsholdbare.

Entusiasme

Jeg er sjældent bare Du’s med mine kunder, – vi er gode venner/partnere, fordi det skal der til i et tillidsfuldt samarbejde. Klinikkerne skal kunne stole på, at jeg altid søger den RIGTIGE løsning for klinikken – og ikke for firmaets pengepung,

Jeg gør mig  umage med at finde nye løsninger, hvis de passer bedre til klinikkens behov end de “gamle” løsninger” vi har på hylderne.

Omkostningsbevidst

Jeg  finder gerne løsninger som koster det halve – eller derunder,  når de i øvrigt i rigt mål opfylder krav  og ønsker i forhold til klinikkens profil og høje standard for arbejdsmiljø. Det er en hel sport for mig…,  som mine kunder har lært at værdsætte.

Stædighed

Jeg stræber efter at  levere kvalificeret mod og medspil til klinikken –  og har jeg en opfattelse af, at klinikkens præferencer og indspark ikke tjener projektet højere mål –  ja, så siger jeg det!  Jeg  går i dialog og prøver, at sætte tingene ind i et større perspektiv. Også selvom jeg kunne have tjent mere ved blot, at have fulgt trop…

Siger også gerne nej til en opgave, hvis den ikke vurderes at gøre kunden noget godt…
Men Nej,  jeg har ikke altid ret. Ping-pong og gensidig respekt er kodeordene her!

Mit CV:
  • Uddannet Cand.Scient.Pol (!)
  • Konsulent i Sven Allan Jensens Byplantegnestue
  • Sygehus EDB-Chef for Nordjyllands Amt, og indførte som den første i DK henvisning og ambulant booking for landets sygehuse.
  • Sidenhen udviklet software i mange år til avisproduktion i både DK og Worldwide, som skaber og direktør i SAXoTECH (+100 ansatte). Forlod selskabet efter 10 år for, at slippe direktørsædet og arbejde mere kreativt – med former og mennesker.
  • Jeg har sidenhen indrettet og udstyret klinikker over det meste af Danmark, og servicerer dagligt tandlæger med markedsføringsstrategier og kampagner. Har tilknyttet dygtige fagfolk jeg trækker på i mine projekter.
  • Designer og fremstiller møbler, producerer dokumentar og musikvideoer m.m.
  • Opretter og bestyrer proaktivt websites og facebook m.m. sider for tandlæger og nu også lægewebsites.

Erfaring?

Turnkey Clinics er unik i sin tilgang til indretning og profilering af sundhedsklinikker. Vi dækker utrolig bredt  – over rigtig mange af de discipliner, som naturligt er i spil i forbindelse med et nybyggeri, et indretningsprojekt og/eller en profilering og udsmykning af en sundhedsklinik.

Erfaring er opbygget, udbygget og finpudset igennem foreløbig 18 år i sundhedsektoren.

Antal projekter:

Klinikindretning - 15 Projekter
Websites for sundhedsklinikker - 115 Projekter
Udsmykningsprojekter - 63 Projekter
Foto og Videoopgaver for sundhedsklinikker - 86 Projekter
Del siden: