Vores indretnings, design og markedsføringskompetencer….

Byggerådgivning og projektstyring

TURNKEY CLINICS har indrettet, udsmykket og profileret en række af Danmarks store tandklinikker og i de senere år nu også lægehuse. I forbindelse med et nybygningsprojekt eller ombygningprojekt kommer alle vore mange ydelser i spil, herunder også projektstyring, opfølgning på håndværkere etc.. 

Vi kender arbejdsbetingelserne og forretningslogikken i forskelligartede sundhedklinikker,  og derfor kan vi indrette dem så de er både funktionelle og imødekommende.

Vi  tager stressen ud af et  byggeprojekt,  og samler trådene så klinikken kan bevare fokus på behandling og omsætning.

Klinikindretning og Inventardesign

Vi  designer unikke klinikker, – som tilbyder  nogle ekstra oplevelser for såvel personale som patienter.

Det gælder såvel i selve indretningen,  i farve og materialevalg, – samt ikke mindst i udsmykningen med eksempelvis væg-til væg fotostater o. lign.

Vi  designer bl.a. unikke ikon-receptionsdiske. Kontakt os for eksempler på arbejder og priser – som overrasker….

Turnkey Clinics er unik i sin tilgang til indretning og profilering af sundhedsklinikker. Vi dækker utrolig bredt  – over rigtig mange af de discipliner, som naturligt er i spil i forbindelse med et nybyggeri, et indretningsprojekt og/eller en profilering og udsmykning af en sundhedsklinik.

Hjemmeside design Tandlægerne Faaborg Haarby Svendborg

Website

Vi udvikler unikke og æstetiske websider  i WordPress – Verdens mest udbredte  og stabile hjemmesideværktøj.  Alle nye hjemmesider fra Turnkey Clinicsk er SmartPhone venlige – d.v.s. at de  ændrer form og funktion når de browses fra en SmartPhone eller en Tablet.

Det giver en god brugeroplevelse og gør siderne anvendelige for en stadig større skare af brugere,  som bruger deres SmartDevice – til snart sagt alt…

Hjemmeside design Tandlægerne i centrum

Foto og Film

Præsentation af klinikken  med professionelle billeder af klinik og personale er blevet et “must” i den digitale tidsalder.  Undersøgelser viser at patienter er 4 gange så tilbøjelige til at vælge en klinik på nettet, – når der er gode store billeder af behandlerne. Også gode billeder af  klinikkens indretning giver øget respons.

Vi tager anderledes interessante billeder af personale og klinik, end de intetsigende pasfotos. Gruppebilleder opbygges af enkeltportrætter og kan derfor let tilrettes ved evt. ændringer i personalestaben.

Film på hjemmesiden er også en yderst effektiv måde at promovere sig på. Og idag koster det ikke en bondegård… Vi  udarbejder sammen med klinikken Storyboard og producerer film til hjemmeside og KlinikTV.

Derudover  producerer Turnkey Clinics  behandlingsindslag til såvel Hjemmeside som KlinikTV og Loftsskærme.

Udsmykning, plakater og skiltning

Vi designer iøjnefaldende, æstetiske og humoristiske plakater til danske klinikker og har gjort det gennem mere end 15 år.  Hør nærmere om de mange muligheder for plakater til ophæng, til A-skilte på Gaden og som posters til kampagner.

Vi designer og leverer skiltning og udsmykning, gerne i samarbejde med klinikkens lokale “skiltemand”.

KlinikTV og Velkomstskærm

Vores KlinikTV løsning mikser information om klinikkens behandlingstilbud med praktisk her og nu information, nyheder fra ind- og udland og behagelig afstressende  underholdning.

Fås også som Loftskærm, – hvor hovedvægten er lagt på underholdning og afledning.

Det kan også blot være en  Velkomstskærm,  som med rolige videoflader bringer beroligende stemning til venteværelset.

Logo og Brevlinie

Vi udvikler unik og kreativ klinikprofilering, herunder logo og brevlinie.  Mange klinikker forspilder fortsat chancen for med deres skriftlige kommunikation til patienten at profilere klinikken. Det kan såvel logo som flot designet brevlinie gøre noget ved.

Markedsføring

Annoncering-  kampagner

Vi har i over 15 år udviklet kreative og iøjnefaldende annoncering for danske klinikker.  Altid med afsæt i klinikkens unikke profil og med budskaber som forstår at fremhæve klinikkens kompetencer og målsætninger.

Skal det være blidt og omsorgsfuldt?

Skal det være lige på og hårdt?

I dag anbefaler vi konsekvent at annoncering følges af en samtidig Google Adwords kampagne for at ramme alle relevante målgrupper effektivt.

Nyhedsbreve og Facebook/Instagramkampagner

Udsendelsen sker også fra hjemmesidens administrationsdel, – og kan let monitoreres. I ved præcis hvem der åbner og læser jeres nyhedsbrev! iDental.dk hjælper med at sætte løsningen op,  inkl. tilmeldingsmulighed for nye patienter, – og kan også varetage udsendelse og  monitorering.

Del siden: