Projektstyring?

Du har sjældent tiden eller ekspertisen til at sætte dig bag styrepinden i projektet. Så er det godt at have sin helt egen loyale, håndfaste  og idérige projektleder.

Erfaring?

Det kræver mere end en “gør-det-selv handy man”, at overskue og gennemskue de mulige problemområder i projektet. Mængden af information er enorm og der skal tages beslutninger baseret på indsigt i et væk…

Kreativitet?

Det sker ikke sjældent, at projekter har det med at køre fast,  lige indtil man beslutter sig for
(presses til)  en mindre optimal løsning end tiltænkt – bare for at kunne komme ud af dødvandet.   Skal der findes nye løsninger, går vi efter, at tilvejebringe en fuldgod erstatning. Et projekt kan drejes til ukendelighed ved for mange kompromisser.

Der er hjælp at hente...

– når du står foran eller midt i  et Klinikindretnings/profilerings & udsmykningsprojekt!

Klinikindretning af Turnkey Clinics

Fastlåst lederteam?

Er i flere om projektet kan der let opstå gnidninger mellem parternes præferencer. Det er sjældent det bedste udgangspunkt for egen projektgennemførelse. Ved at overlade beslutninger til en ekstern projektleder er der ro på klinikken og ingen føler, at de er blevet overset,  for alle input er blevet vejet og vurderet af den eksterne projektleder.

Kontinuitet?

Projektets opbygnings- og implementeringsfase kan vække begejstring og engagement,  men det er desværre sjældent noget der holder når hverdagen sætter ind. Derfor er det af stor værdi med en tovholder,  som sikrer- at projektets visioner ikke bare udleves, men holdes levende, evalueres, justeres og  trimmes videre frem.

Godt købmandsskab?

Det handler om at være en god købmand, også når man er en sundhedsklinik. Men det er der ikke altid tid og eller indsigt til i forhold til et indretningsprojekt. Der har man sjældent erfaringen, netværket o.s.v der kan sikre klinikken den rigtige pris. Her kommer 18 års erfaring klinikken til gode.

Indretning af sundhedsklinikker - sådan kommer vi i gang!

Vi har mere end 18 års erfaring med alt fra analyse, projektering og selve ombygningen/opførelsen af klinikken.
Vi kan hjælpe med klinikindretning i snart sagt alle  faser og projekter. Det kan være nybyggeri, ombygning eller udvidelse af den eksisterende klinik.

Planlægning og kreativitet er byggestenene i et vellykket klinikindretningsprojekt. Med planlægningen undgåes uhensigtsmæssige løsninger og med kreativitet overkommes  udfordringer undervejs,  ligesom klinikken får sit helt eget unikke og personlige udtryk.

Vi bevæger os hjemmevant  i arbejdsworkflow,  rumindretning, el- og belysningsplaner, ventilation o.s.v.
Alt bliver skitseret og fremlagt og diskuteret med jer, ligesom vi estimerer økonomi ved forskellige alternative løsningsforslag.
De enkelte rum tegnes op,  med møbelplacering, skabsindretning, farvevalg osv.
Vi starter med en skitse, hvor du får et idéoplæg med budget og 3D visualiseringer. Du får det visuelle overblik, der giver dig det bedste grundlag for at træffe beslutninger omkring funktion, design og farvevalg.

Start et projekt med os
3840x2160
Del siden: